You never will be mine

Hoppträningen var sjukt grym och tänk om man hade möjlighet att träna för Micke varje vecka. Ojojoj vilken dröm det skulle vara!
Iallfall så låg fokusen på att få ihop hästarna, alltså korta korta korta och sedan våga trycka på. 
Fick bråka lite med honom i början då han blir så himla stark och bara vill springa iväg när det blir jobbigt snacka om att när man väl fick igenom det så var han hur fin som helst resten av passet!
Hoppade 3 sockerbitshinder på rad där man skulle få in ett kort galoppsprång och sen 2 korta språng till en oxer och sen 3 lite lite framåt ett plank.
Började lågt och plockade upp det i slutet. Han flög över planket på 110 hur lätt som helst!
Plockade upp det till 120 men då han var lite seg i huvudet och missade att vi hade höjt så slog han i ganska rejält, men det var ett bra nedslag för det gjorde honom uppmärksam och man märkte att han lärde sig något för när vi tog om det igen, fast nu nedsänkt till 110 så satte han sig verkligen och gjorde världens dundersprång och hade med lätthet klarat 120 också!
Han fick massor med klapp och beröm och sen travade vi av.
 
Imorn väntas banhoppning och tävling med chans att vinna tillbaka 400 spänn. låter som det blir en bana på Lb La höjd och Mickes banor brukar inte vara lugna så det lär bli brutalt svårt!
 
Men det blir bara att tuta och köra!
 
 
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback