But tonight I want to hold you so close

Har ösregnat i stort sett hela tävlingsdagen och underlaget har sugit och allt har i pricip sugit!
 
L:cn kändes okej, petade första hindret som var ett räcke, sen gick väl resten av banan helt okej, lite stort på nå hinder men annars bra.
 
L:bn kändes han fin på framhoppningen, och hinder 1-2 kändes helt perfekt, kom hur bra som helst mot 3an och sen de 2 sista sprången så fegar han ur och stannar. Blir sjukt förvånad då allt kändes hur bra som helst mot de.
Tar det igen och hoppar ett mega språng och river. Bra sedan 4-5-6 kryper nära till 7an och sen på 8an som är sista hindret i grunden så hittar jag ingen känsla, sitter bara och åker med och börjar sedan bromsa tills jag inser att jag måste trycka på och självklart blir det ett stopp och vi är uteslutna.
 
stoppet på 8an tar jag på mig totalt då jag inte gjorde ett piss, men blir riktigt irriterad på 3an för vi kom bra, känslan var hur bra som helst och så de 2 sista sprången så ger han mig ingenting. Där borde han faktiskt ställa upp!
 
Han har helt enkelt känts sådär idag, han har känts halvfeg och avvaktande och inte riktigt tagit skänkeln och jobbar upp sig som jag vill, tror det beror på att underlaget var super lerigt och blött och jag vågar heller inte rida på som en galning i det underlaget eftersom jag är rädd att han ska göra illa sig.
Han blir feg och jag blir feg och allt blir sämst.
 
Nu skiter jag helt enkelt i resten av tävlingshelgen och laddar om inför Nordmaling om 2 helger. 
 
 
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback