I don't care if heaven won't take me back

Jag är inte död, har bara haft fullt upp dess dagar.
 
Iallfall resume från denna tävlingshelg!
 
L:c i fredags
 
Han var fin, lyssnade rätt bra men kändes lite loj, hoppade fina språng och allt kändes väldigt lätt för honom. Hade ett onödigt pet på sista i omhoppningen för att jag svängde för snävt så han hann inte upp med benen, kom iallfall 6a vilket var 1 utanför placering, surt för hade verkligen hoppats på att äntligen få en grön rosett.
 
L:b i fredags
 
I den här klassen kändes han mycket piggare, jag var på honom mer, red fram mer effektivt. 
Banan var sjukt svår med snabba, tvära svängar och mycket teckniska grejer, verkligen ingen bana till våran fördel.
Fick ett stopp på 2an då vi hamnade på ett mellan läge, borde ha hållt ihop honom bättre innan. Sen kom vi igång men fick ett pet på 7an då jag släppte iväg honom, men annars är jag väldigt nöjd med honom, han lyssnade fint och hoppade fina språng.
 
L:c idag
 
Bestämde mig för att hoppa L:cn ändå idag, banan var ganska flum då man typ hoppade runt fyrkantspåret och sen vände tillbaka och hoppade efter halva fyrkantspåret. Omhoppningen var lite gas och sväng. Han kändes piggare än igår och var jättefin, räckte till en dubbelnolla och en seger, var till och med enda dubbelnollan! ^^
Fick en rosett, plakett, presentkort på tegshästsport för 300kr, och ett Eskadron fleecetäcke! ;o Heeelt galet att jag kunde vinna ett Eskadron täcke i en L:c, ett sånt täcke kostar ju fan runt 800 spänn, det var jävligt snyggt också! ^^
 
L:b idag
 
Han kändes fin på framhoppningen och lyssnade super, inne på banan fick vi ett klockrent språng på första men sen fick vi ett stopp på 2an som kom snabbt i en brytsväng och jag borde ha försökt ha tagit min halvhalt lite senare. Sen kom vi jättebra 2-3-4, tvekade lite på 5an som var en kombination där jag fick vara på honom jag hamnade i oblans och inser att 6an kom alldeles för fort till vänster och jag var påväg rakt fram, vilket resulterar i att jag försöker svänga och Gucci svänger lite snabbare än jag räknat med så jag flyger åt andra hållet... hehe.
Slog mig iallfall inte och jag är nöjd med honom för jag sa ju sväng och han lyssnade, det var bara jag som var en klant som inte kunde hålla mig kvar.
 
Som slutresume är jag nöjd över årets första tävling och det ska bli grymt kul att fortsätta säsongen! :)
 
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback