My sweetheart

Blev en mini sovmorgon till 20 över 7 då pappa kunde skjutsa oss till skolan, det var extremt uppskattat!
 
Igår gjorde vi inte så mycket, såg på film och fixade lite med stallet medan de andra var borta.
 
Imorse hade jag bad första timmen, jag tycker verkligen inte om bad, men det gick bara braa.
For tillbaka till skolan och sitter nu på min första riktiga lektion och skriver en samhälls rapport om politiska ideologier, låter det kul? Nääe inte mycket! 
 
Idag blir det iallfall att åka hem och göra stallet, låter Gucci ta en vilodag innan tävlingshelgen för imorn blir det en jogging tur i skogen och på fredag lite trimm innan vi tävlar lördag söndag. Hoppar L:c L:b på lördag och L:c L:b söndag, så ifall någon ska dit får ni väldigt gärna fota om ni har kamera :)
Jag och Pappa ska åka och kolla på en ny moppe idag eftersom min gamla förmodligen är skrot eller kommer kosta betydligt mer att laga än vad den kostade, känns jävligt surt för jag gillar min moppe, den är alldeles lagom för mig men det är kanske dags att säga hejdå till den.
 
Sen blir det att åka upp till Älskling och sen ser vi om vi kanske drar till nydala och eller hittar på någonting annat kul i det här vädret^^.
 
Bild från Surf förre året, då vi kom 2a i första omgången i Div 2 :)
I år hoppas jag på att bli uttagen till Div 1 men tveksamt om mina tränare tycker jag är tillräckligt stabil för det än.






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback