If our love is insanity

Nu är det så att der är dags för mig att ta tag i mina matvanor, har i principt levt på onyttigheter sedan skolan började. Men nu är jag en sån person som har en sån typ av kroppsbyggnad att jag kan äta i princip vad som helst utan att gå upp i vikt eller bli större. Men jag blir otroligt seg i kroppen istället, känner mig uppsvälld, pluffsig och ständigt socker sugen, samt får huvudvärk, vilket inte precis är så kul. 
Samtidigt är jag en sån person som tycker att äta nyttigt är sjukt tråkigt, att hela tiden tänka på näringsinnehåll, kolhydrater och sånt. Jag är i princip en sån person som äter det jag är sugen på vilket inte alltid är speciellt bra mat.
 
Nu har jag bestämt att jag ska kicka igång höstlovet med att börja jobba mot en mer hälsosam kost och lägga på lite träning på det. 
Orkar absolut inte bli något sorts träningsfreak med strikta tränings och kostscheman. Jag menar hur kul är det?
Det ska ju liksom vara kul att vara hälsosam inte en press, ett måste och något ångestframkallade.
 
Personligt tycker jag att den nya Strong Is The New Skinny trenden är mer en sorts ätstörning förklädd i muskler men det är min åsikt, och nu säger jag inte att alla som stöttar denna trend är fanatiska hetstränare som är missnöjda med sig själva, men bara en tankeställare. För vad gör det egentligen med självförtroendet att hela tiden se vältränade och rippade kroppar? Klart man får ångest och man känner sig lat.
 
Jag tänker inte hänga med i någon trend förutom min egen trend! 
 
 





» Elin

Bra tänk Johanna! Problemet är att många kör "All in" och då blir det för mycket på en gång och sen faller man tillbaka där man var. Om du mest vill bli piggare och känna dig "fräschare" Så tänker du ju helt rätt. Att äta regelbundet och hyfsat bra mat (med undantag såklart), det gör aasssss mycket :D

2013-10-31 » 21:05:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback