No one knows it's you

SKoldagen har gått rätt snabbt och varit väldigt chill, eftersom jag var färdig med min fotobok i digitalt skapande så satt jag mest och käkade äpplen under den lektionen, sen skulle vi lyssna på redovisningar på svenskan och vi ser Facebook filmen på engelskan, sen hade vi iofs matte där jag jobbade lite och gjorde i princip klart mitt arbete på Median, skön dag alltså! :)
 
Kom hem vid 4 och red Gucci på grannstallets ridbana, han var fin, dock lite seg och hade gärna sett lite mer aktivitet genom kroppen på honom men sen får man ju skylla sig själv om man lämnar sporrarna hemma.
Red lite volter, ställde honom i olika sidor och så och han kändes rätt bra, som vanligt stelare i vänstersidan men alla har en svagare sida.
Det enda jobbiga är att eftersom min rygg är så bråkig har jag svårt att få den känslan jag vill ha samtidigt som mitt högra ben bråkar då det är längre än det andra och de blir som att jag "tappar" benet när jag vill vara där och stödja för jag får inte ihop det mot hans kropp. Sjukligt irriterande men det är något jag får kämpa på med helt enkelt :)
 
Nu ska jag se senaste avsnittet av The Vampire Diaries innan Idol börjar :)
 
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback