I just want you to know who I am

Träningen idag bestod av en svettigt markarbetes pass!
 
Vi red på  trav bommar bommar snett igenom till mitt linjen där vi sedan vände en 90 grader sväng och red cavalettis tillbaka ut på spåret sen ii hörnet  var detnågra cavalettis på liten volt sen fatta galopp ut på långsidan till 3 små hinder med 1 galoppsprång i mellan och sedan 7 språng tillbaka till 3 små studs hinder. och sen började övningen om igen.
 
Det var en jobbig evighets övning som krävde att man hade hästarna på plats och fick igenom förhållningarna ordentligt samt att de skulle vara smidiga i sidorna och kvicka i benen.
Gucci skötte sig riktigt bra och lyssnade riktigt fint, han hoppade upp sig bra på hinderna och lyssnade tillbaka snabbt efter. 
I slutet blev han dock väldigt trött men han kämpade på bra ändå, hade räknat med att han skulle bli springig och flack på hinderna i slutet men han hoppade jättefina språng även då. Det var vid cavalettisarna på lill volten som han verkligen visade hur trött han var när han inte ville vända in på de och ställde sig och studsade litegrann. Men han lyssnade snabbt igen och kändes trevlig.
 
Verkligen ett superpass som man borde göra minst en gång i veckan, för det ger ju så otroligt mycket, om man bara hade haft ett eget ridhus eller ständig tillgång till ridhus, såå fusk!
 
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback