White as snow and black as ebony

Musiken som går i repeat just nu är 2 timmar lång och inehåller blandade soundtrack från olika animeserier och man blir verkligen hur taggad som helst av musiken, så ifall ni vill hittade taggande musik ifall man ska träna eller bara peppa upp sig så tycker jag verkligen man ska lyssna på denna!
 
Idag så väntas ju hoppträning nr 2 i stöcke för Sussi utomhus, vilket ska bli riktigt roligt. Dock så lär Gucci ha en del träningsvärk sedan markarbetet igår så få väl se hur mycket han orkar. Men han brukar alltid få lite extra energi när man kommer utomhus,
 
Hade tänkt gymma idag efter skolan men jag har fortfarande så stört ont i kroppen efter gympasset i tisdags och markarbetespasset idag. Det dryga med att försöka gymma ett par dagar i veckan, man har ständigt ont i någon kroppsdel.
 
Ajaa, nu ska jag ägna mig åt lite skolarbete, måste komma på något som jag ska göra som eget projekt på digitalt skapande. Av någon anledning har jag blivit insnöad på att försöka redigera om mig till en avatar. Får väl se hur det går.
 
 
Lyssna och fylls med insperation! 
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback