Feels good to be home

Då var jag hemma igen, landade igår kväll vid 11 tiden och man kan väl onekligt säga att man var ganska mör efter 13 timmars flyg tid och samanlagt 17 timmar på resande fot. Men det gick ganska smidigt ändå, kunde sova iallfall några av timmarna.
 
Även fast det kändes jääääävligt surt att åka hem, speciellt efter som Japanska Knotfest är idag och imorn där bland annat Crossfaith, Bring Me The Horizon, One Ok Rock, Miss May I och Crystal Lake spelade, inte bitter alls, nej nej verkligen inte...Så känns det ganska skönt att vara hemma ändå. Har ju saknat min mongoponny^^
 
Idag har vi inte gjort många knop, packat upp väskan, farit ut på en skritt tur med Gucci och myst på honom och åkt hem till Thai laddat över bilderna från kameran till datorn och om en timme ska jag röra mig mot hippo för att kolla på Alexander Zettermans clinic. Så har varit en väldigt bra dag! På kvällen far vi nog även iväg till Kenny och hänger där.
 
När jag fått ordning på alla bilder så kommer det komma en stoooor bildbomb!
 
Och jag måste bara säga ÅK TILL JAPAN, det finns verkligen nått för alla och man behöver inte vara japan nörd för att älska allt med det underbara landet!
 
KitKat med smak av green tea och sakura, måste faktiskt säga att dessa är himelskt goda!
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback