Living the dream

Live uppdate från Tokyo, nu är ni förstås supernyfikna på vad vi gör här borta^^ Eller jaa kanske inte supernyfikna men nu ska jag snabbt sumera dessa 3 dagar vi har varit här!
 
Kom fram 1 november, och lyckades med lite hjälp hitta rätt subway från flygplatsen till hanzomon där vårat hotell ligger och efter det tog vi en taxi till hotellet som är superfint och jättemysigt!
Resten av kvällen så tog vi det bara lugn, gick ut och kollade runt området och åt lunch på ett litet hak bara strax över gatan, dock så har Japan ofta självbeställnings maskiner och just denna var enbart på japanska, tror vi stod i ungefär 20 minuter innan vi lyckades komma på hur man använde de, haha de är inte så komplicerade som de ser ut. Maten är iallfall heeeeelt underbar!! På kvällen åt vi även lite smårätter och tog en öl på ett litet hak precis runt hörnet, perfekt sätt att fira sin 2 års dag tillsammans!
 
Dag 2 i Japan bestämde vi oss för att åka till Akihabara, dels för att vi har velat åka dit och kolla eftersom det är där all elektronik finns och det kallas ju också för Electric Town, men också för att våra mobilladdare, kameraladdare, hårtork osv inte funkar i deras eluttag då de inte har samma form på elutagen som oss, nog hittade vi allt vad vi sökte, plus en jääävla massa coola grejer, fullt med högteknologiska saker som man aldrig ens sett förut! PLUS en jäääävla massa anime grejer! Där spenderade vi heeeeela dagen, man kan verkligen gå runt hur länge som helst, på kvällen gick vi till en liten krog och beställde en feeeeet plocktallrik 2 öl +2 drinkar och det hela landade på ungefär 5000yen, gångra det med 0.07 så får ni priser!
 
Dag 3 Idag så var planen att åka till Shibuya och shoppa, men vi råkade gå åt fel håll och hamnade i Harajuku istället, men det gjorde ju ingenting! Men vi hann inte gå så långt förän det mest osannolika inträffade, Vi träffade en svensk! Så där hittade vi Isse som pluggade och bodde här i Japan och efter det så hängde vi med han hela dagen! Vi gick runt på massa smågator och Thai och Isse gick och klippte sig för  300kr! och båda blev så stiliga. Kvällen avslutades med att hamna i Shibuya tillslut, käkade en riktig japansk BBQ som man beställer in köttbitar och får grilla själv, och sen blev det en kaffedrink på starbucks precis ovanför Shibuya Crossing, det var till och med ännu mäktigare än vad man sett på bild! Efter det så sa vi hejdå till Isse som skulle hem till staden där han bodde och vi passade på att fota Hatchiko statyn precis vid Shibuyas station! Nu ikväll är planen att kolla upp lite ställen att fara på samt äta massa japanska snacks, har köpt hem massa olika varjekväll och testar så sjukt spännande!
 
Det här blev ett väldigt långt inlägg men några få som är intresserade läser kanske, här är lite bilder från dessa dagar, de finns ute på instagram också^^
 
utsikt från vårt hotelrum
 
 
japanska snacks!
 
jag idag
 
 
Isse jag och Thai^^
 





» Viky

Vad roligt! Hur länge har ni tänkt vara där? ;o

2014-11-04 » 16:38:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback