Where the fun aint got no end

Idag kändes det inte lika bra som igår trotts att resultatet var desamma, lite komiskt ändå att med samma resultat kan det skilja så mycket på vad som känns bra och mindre bra.
 
Idag var han lite trött, inte kroppsmässigt men man kände att han var mycke mer mentalt trött och lite ofokuserad, det blev en jättelång framridning då det var många efter anmälda och folk som hoppade 2 hästar tight inpå så man fick väntat i mellan åt. Annars var han fin och svarade bra både fram och tillbaka även om han kändes lite efter i huvudet.
 
Fick ett stopp på första idag också, där tycker jag faktiskt att han skulle ha hoppat men det var som om han inte riktigt var med i huvudet på vad som skulle göras, sen kom vi lite nära på 2an så han petade den men annars hoppade han jättefint resten av banan och han kändes glad och positiv, vilket är huvudsaken!
 
Känner att vi båda är lite ringrostiga men vi behöver nog komma ut lite mer och vänja oss vid tävlings atmosfären igen. Nästan helg är det vännäs där vi är anmälda L:c L:b första dagen och L:c andra dagen, förhoppningsvis har vi bommarna på våran sida!^^
 

» mamma

Ni är sötast i alla fall <3 Ny tävling nästa helg.

2014-09-14 » 19:26:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback