Oshiage Skytree och mat

Eftersom teknik och jag inte går ihop så kommer fler Japan bilder ut idag men tyvärr inte i rätt daga ordning!


En dag bestämde vi oss för att besöka Oshiage Skytree, som är världens nästa högsta byggnad. Runt omkring fanns en stor shopping byggnad och de hade även en Studio Ghibli butik men man fick inte fota där inne vilket sög för det fanns såååå mycket fina grejer där inne!
 

Utsikt ifrån shopping delen.
Det första vi gjorde när vi kom dit det var att äta, eftersom vi inte hade ätit någon frukost så åt vi lunch vid 3 tiden ungefär och snacka om att vi var hungriga, så vi beställde in mat men hade inte riktigt räknat med hur stora portionerna var.
Jag beställde in en skål Ramen som säkert rymde 2 liter, Thai beställde en kryddigare nudelrätt som var lika stor och sen fick vi världens största dumplings till.

Trotts det lyckades man såklart klämma i sig lite efterrätt, eller vi delade på en mjukglass med smak av Grönt Tee, den var faktiskt riktigt god, i Japan kan man hitta allt möjligt med smak av grönt tee!
 

Sen promenerade vi runt inne shoppingbyggnaden, vi kollade även priser för vad det skulle kosta att åka upp i Oshiage skytree och kom fram till att vi skulle ta det en annan dag eftersom det var dåligt väder just den dagen.
 
Istället bestämde vi oss för att ta tunnelbanan mot Roppongi och gå till Tokyo Tower!
 
 
Fortsättning följer, haha
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback