I'm sorry

Igår blev det att kliva upp tidigt på morgonen och fara in till hippo för lite trim i ridhuset innan jobbet.
Han var lite stel och ofokuserad i dressyren då han i princip bara skrittats de 3 senaste dagarna, sen var det en del folk och massa hinder i ridhuset så då blev han lite extra taggad. Men när dressyren inte riktigt sitter som den ska så kan man ju passa på att hoppa lite istället.
Red en långsida med cavalettis, 3 cavalettis med 5 galoppsprång mellan varje och han drog iväg litegrann men vi lyckades hålla oss på 5 språng. Sen hoppade vi några språng på en oxer som landade på 1m och några språng på ett räcke på 90.
Han kändes väldigt fin på hinder iallfall trotts att jag hade 3 delade bettet, Men kan ju vara bra att hoppa på det ibland, som lite variation.
 
Pappa filmade litergann som jag tänkte visa sen, försöker filma så mycket som möjligt just nu eftersom vi behöver material inför att lägga ut honom på annons... Känns verkligen jättejobbigt att sälja honom, han är ju min Lilla Grå och allt han har gjort och lärt sig har vi gjort tillsammans, Det har varit svårt att utbilda, verkligen jättesvårt men jag tycker ändå att jag lyckats bra och han har verkligen vuxit och blivit en stor och superfin pojke <3

Så ifall någon vill ha världens finaste bästa vän så vet ni vars han finns <3
 
 
 
 
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback