The beginning

Gott nytt år kära bloggläsare, har haft fullt upp nu innan årskiftet med jobb och stall och såntdär!
 
Har iallfall tagit hand om Rocket i 3 dagar, otroligt fin ponny synd bara att underlaget är så kaaaassssst nu när all snön regnade bort...
 
På morgonen av nyårsafton for jag och syster in på hippo och trimmade dressyr, red större delar av passet utan stigbyglar och holy lord vilket träningsvärk! Han var stört fin men herregud hade glömt hur jobbigt det var att rida utan stigbyglar, speciellt på herr rörlig! Sen hade jag och Maja galopprace och jag och Gucci vann,hihi!
 
Hade en superbra nyår på Haga med massa trevligt folk! Förmodligen den bästa nyårn hittills iallfall!
Kom dock hem väldigt sent, eller tidigt beroende på hur man ser det hehe(A)
 
Gårdagen spenderades till största delen i soffan!
 
Idag har jag jobbat mellan 10-16 och sedan varit inne på hippo och trimmat mer dressyr utan stigbyglar red utan stigbyglar hela passet förutom när jag travade igång och travade av, han var faktiskt ännu finare idag, det tar ett tag innan han slappnar av ordentligt när man sitter ner på honom eftersom jag så sällan sitter ner i traven då han är så rörlig med ryggen så han är van att få galoppera då men har bestämt för att börja rida mer i nedsittande trav utan stigbyglar, dels för att han blir så sjukt mycket finare i traven och använder kroppen bättre och dels för att det är stört jävla cp jobbigt för mig!
 
Så imorn välkommnar jag ännu mer träningsvärk och ett jobbpass mellan 12.30-19 !
 
Lite bilder från senast!
 





åh vad kul att du tyckte det! Superroligt att ni kom!!!:D

2015-01-02 » 23:01:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback