We will envolve

Ska vi sammanfatta tävlingshelgen då. Det har varit otroligt lärorikt och väldigt blandat.
 
I Lördags var hon huur fin som helst på framhoppningen och sen när vi kom in på banan blev hon döspänd av alla grejer och folk och blev ofokuserad och sen extremt arg när jag sa åt henne så vi stod mest på bakbenen i ett hörn. Det var inte riktigt planerat men hon har inte tävlat innomhus på ca 2 år så hon fick väl en smärre chock när hon kom in för det var ganska ordentligt utsmyckat, så det var absolut inte hinderna som var problemet.
 
I Söndagens 110 så var fokuset på att hela tiden hålla henne sysselsatt och gå på framåt.
Redan på framhoppningen la jag upp mera tryck i henne och hon svarade bra utan att bli arg. Inne på banan blev hon väldigt spänd igen men den här gången var jag på henne redan från början, hon blev lite arg i samma kurva som lördagen så vi fick lägga en volt men annars så hoppade hon jättefint, det var långt ifrån en vacker runda, kände mig typ som en b ponny ryttare igen, haha men ibland måste man skita i det som är snyggt och rida så som man behöver och just då behövdes det. Så nej alla ni som såg rundan, jag rider inte sådär i vanliga fall!
 
Min lilla häst hoppar iallfall som en gud och jag är trotts allt jättenöjd över henne och vänta bara, nästa säsong kommer vi vara farliga! ;)
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback